взрыв, Дрогобыч, газУ м. Дрогобич в квартирі житлового будинку вибухнув газ. Власник житла у важкому стані в лікарні. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

4 жовтня о 00.41 надійшло повідомлення, про те що в м. Дрогобичі по вул. Шевська, в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку, внаслідок вибуху газу виникла пожежа. Власник квартири, 1977 року народження, отримав опіки І-ІІІ ст. (30% тіла) та був у важкому стані доставлений в Дрогобицьку МЛ. Вибухом газу зруйновано міжквартирну перегородку, вибито скло вікна та дверей на балкон в кімнаті, де знаходився газовий балон, та пошкоджено дві міжкімнатні перегородки (тріщини).

Будинок трьохповерховий шестиквартирний (проживає 17 осіб), опалення електричне та газове пічне. На першому поверсі розташований магазин. В даній квартирі проживала одна особа, в сусідній квартирі – 4 особи, з них 2 дитини (2007 та 2012 року народження). Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 м2. Пожежу ліквідовано о 01:11.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, попередньо встановлено, що у спальній кімнаті, внаслідок необережного поводження, вибухнув газовий балон.

 

В г. Дрогобыч в квартире жилого дома взорвался газ. Собственник жилья в тяжелом состоянии в больнице. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

4 октября в 00.41 поступило сообщение, о том, что в г. Дрогобыче на ул. Шевская, в квартире на третьем этаже трехэтажного жилого дома, в результате взрыва газа возник пожар. Владелец квартиры, 1977 года рождения, получил ожоги I-III ст. (30% тела) и был в тяжелом состоянии доставлен в Дрогобычскую городскую больницу. Взрывом газа разрушены межквартирные перегородки, выбиты стекла окна и двери на балкон в комнате, где находился газовый баллон, и повреждены две межкомнатные перегородки (трещины).

Дом трехэтажный шестиквартирный (проживает 17 человек), отопление электрическое и газовое печное. На первом этаже расположен магазин. В данной квартире проживал один человек, в соседней квартире - 4 человека, из них 2 ребенка (2007 и в 2012 года рождения). Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 2 м2. Пожар ликвидирован в 01:11.

Как сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, предварительно установлено, что в спальной комнате вследствие неосторожного обращения взорвался газовый баллон.