угон, иномарка, автомойка, полицияПравоохоронці затримали чоловіка, який незаконно заволодів мікроавтобусом.

Про це повідомили в головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

До Шевченківського відділу поліції із заявою звернувся 38-річний львів'янин. Чоловік повідомив, що ввечері 30 вересня він залишив свій мікроавтобус "Мерседес Віто" на одній з автомийок.

Коли на наступний день, 1 жовтня, прийшов за іномаркою, вартість якої становить 185 000 грн, на території автомийки її не виявилося. Працівники поліції встановили місцезнаходження викраденого мікроавтобуса і затримали співробітника автомийки. Мікроавтобус, за кермом якого перебував 25-річний, раніше судимий житель Львівської області, затримали в м.Обухів.

Відкрито кримінальне провадження, затриманому загрожує до 5 років позбавлення волі.


Правоохранители задержали парня, который незаконно завладел микроавтобусом.

Об этом сообщили в главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

В Шевченковский отдел полиции с заявлением обратился 38-летний львовянин. Мужчина сообщил, что вечером 30 сентября он оставил свой микроавтобус "Мерседес Вито" на одной из автомоек.

Когда на следующий день, 1 октября, пришел за иномаркой, стоимость которой составляет 185 000 грн, на территории автомойки ее не оказалось. Работники полиции установили местонахождение похищенного микроавтобуса и задержали сотрудника автомойки. Микроавтобус, за рулем которого находился 25-летний, ранее судимый житель Львовской области, задержали в г. Обухов.

Открыто уголовное производство, задержанному грозит до 5 лет лишения свободы.