таможня, увольнение, Левко ПрокипчукНачальник Львівської митниці Левко Прокіпчук написав заяву на звільнення. Про це повідомляють активісти у соцмережі. 

Керівник управління Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук написав 3 вересня заяву про звільнення. За повідомленням ZAXID.NET, він пішов на такий крок, щоб уникнути перешкод у роботі Львівської митниці, головну будівлю якої сьогодні блокували активісти різних громадських організацій. 

Першим про заяву Прокіпчука на звільнення повідомив лідер ГО "Рабів до раю не пускають" Іван Спринський, який разом з "Авто Євро Сила" та іншими громадськими організаціями пікетують львівських митників.

"Це правда, я написав заяву на звільнення. Чи було прийняте це рішення під тиском – я не хочу говорити. Це була умова наших переговорів з активістами, зокрема, зі Спринським. Чи задовільнять цю заяву у Києві – це вже інше питання. Але ці активісти принаймні дадуть працювати митниці, вони обіцяли, що протягом місяця не перешкоджатимуть нашій роботі", - пояснив Левко Прокіпчук.


Начальник Львовской таможни Левко Прокипчук написал заявление на увольнение. Об этом сообщают активисты в соцсети. 

Руководитель управления Львовской таможни ГФС Левко Прокипчук написал 3 сентября заявление об увольнении. По сообщению ZAXID.NET, он пошел на такой шаг, чтобы избежать препятствий в работе Львовской таможни, главное здание которой сегодня блокировали активисты различных общественных организаций. https://zaxid.net/nachalnik_lvivskoyi_mitnitsi_levko_prokipchuk_napisav_zayavu_na_zvilnennya_n1464881

Первым о заявлении Прокипчука на увольнение сообщил лидер ОО "Рабов в рай не пускают" Иван Спринский, который вместе с "Авто Евро Сила" и другими общественными организациями пикетируют львовских таможенников.

"Это правда, я написал заявление на увольнение. Было ли принято это решение под давлением - я не хочу говорить. Это было условие наших переговоров с активистами, в частности, со Спринским. Удовлетворят ли это заявление в Киеве - это уже другой вопрос. Но эти активисты, по крайней мере, дадут работать таможне, они обещали, что в течение месяца не будут препятствовать нашей работе", - пояснил Лев Прокипчук.