камень, нелегалыПатрульні виявили два випадки ймовірно незаконного перевезення каміння. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора на автодорозі Західний обхід міста Львова екіпаж патрульних зупинив транспортний засіб КрАЗ, за порушення правил дорожнього руху. У кузові автомобіля лежав бутовий камінь - великі грудки (шматки) гірської породи неправильної форми. Всіх необхідний документів на перевезення такого вантажу у водія не було, тому інспектори викликали слідчо-оперативну групу Пустомитівського відділу поліції.

Також на автодорозі Київ-Чоп патрульні зупинили транспортний засіб МАЗ, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з водієм, патрульні попросили в нього документи на вантаж, а саме – камінь, який перебував у кузові. Водій відповів, що немає їх. Також чоловік не зміг пояснити походження вантажу. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сколівського відділу поліції.

36ff5c29eb34b021f56edf4335004efe.jpg

Патрульные обнаружили два случая, вероятно, незаконной перевозки камни. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Вчера на автодороге Западный обход города Львова экипаж патрульных остановил транспортное средство КрАЗ, за нарушение правил дорожного движения. В кузове автомобиля лежал бутовый камень - крупные комки (куски) горной породы неправильной формы. Всех необходимых документов на перевозку такого груза у водителя не было, поэтому инспекторы вызвали следственно-оперативную группу Пустомытовского отдела полиции.

Также на автодороге Киев-Чоп патрульные остановили транспортное средство МАЗ, водитель которого нарушил правила дорожного движения. Во время общения с водителем, патрульные попросили у него документы на груз, а именно - камень, который находился в кузове. Водитель ответил, что нет их. Также мужчина не смог объяснить происхождение груза. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу Сколевского отдела полиции.