контейнеры, мусор, подземная площадкаЛКП "Львівспецкомунтранс" розпочало роботи зі встановлення підземного контейнерного майданчика для збору ТПВ на вул. Ранковій, 49. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" розпочало роботи зі встановлення підземного контейнерного майданчика для змішаних відходів та вторсировини на вул. Ранковій, 49. Майданчик буде облаштовано за кошт підприємства.

"Нова технологія дозволяє локалізувати неприємні запахи, робить прибудинкову територію естетично привабливішою за рахунок того, що контейнери заховані повністю під землею, сприяє покращенню санітарного стану загалом, вміщує набагато більше відходів, забезпечує ретельне сортування та захищає сміття від опадів та вітру (воно не намокає та не розлітається)", — розповідають у ЛКП "Львівспецкомунтранс".

Це вже буде другий підземний контейнерний майданчик для збору ТПВ, облаштований у Львові. Перший підземний контейнерний майданчик для збору побутових відходів минулого року встановила власним коштом компанія "Грінера Україна" на пл. Соборній.


ЛКП "Львовспецкомунтранс" начало работы по установке подземного контейнерной площадки для сбора ТБО на ул. Утренней, 49. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

ЛКП "Транспортная фирма "Львовспецкоммунтранс" начало работы по установке подземной контейнерной площадки для смешанных отходов и вторсырья на ул. Утренней, 49. Площадка будет обустроена за счет предприятия.

"Новая технология позволяет локализовать неприятные запахи, делает придомовую территорию эстетически привлекательной за счет того, что контейнеры спрятаны полностью под землей, способствует улучшению санитарного состояния в целом, содержит гораздо больше отходов, обеспечивает тщательную сортировку и защищает мусор от осадков и ветра (оно не намокает и не разлетается)", - рассказывают в ЛКП "Львовспецкоммунтранс".

Это уже будет вторая подземная контейнерная площадка для сбора ТБО, обустроенная в Львове. Первая подземная контейнерная площадка для сбора бытовых отходов в прошлом году установила свой счет компания "Гринера Украины" на пл. Соборной.