иностранцы, кража, судЧленів організованої групи, що сформувалась на Львівщині, судитимуть за вчинені крадіжки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом прокуратури області цьогоріч, 28 червня, слідчі Головного управління Нацполіції у Львівській області скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох громадян Грузії (двоє раніше судимі), які, об’єднавшись у організовану групу, здійснили декілька квартирних крадіжок на території Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської областей.

Зловмисники викрадали, переважно, гроші, ювелірні вироби та інші цінності. Вказане майно, на загальну суму понад 220 тис грн, а також мобільні телефони та засоби для відкривання дверних замків, правоохоронці вилучили у фігурантів 25.03.2019.

Так, 26, 39 та 40-річному чоловікам інкримінували ч.5 ст.185 КК України – крадіжка, вчинена організованою групою. На даний час правопорушники перебувають під вартою.

За вчинені злочини їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Членов организованной группы, которая сформировалась на Львовщине, будут судить за совершенные кражи. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством прокуратуры области в этом году, 28 июня, следователи Главного управления Нацполиции во Львовской области направили в суд обвинительный акт в отношении трех граждан Грузии (двое ранее судимые), которые, объединившись в организованную группу, совершили несколько квартирных краж на территории Ивано-Франковской, Черновицкой и Львовской областей.

Злоумышленники похищали преимущественно деньги, ювелирные изделия и другие ценности. Указанное имущество на общую сумму более 220 тыс грн, а также мобильные телефоны и средства для открывания дверных замков, правоохранители изъяли у фигурантов 25.03.2019.

Так, 26 39 и 40-летнему мужчинам инкриминировали ч.5 ст.185 УК Украины - кража, совершенная организованной группой. В настоящее время правонарушители находятся под стражей.

За совершенные преступления им грозит от 7 до 12 лет лишения свободы с конфискацией имущества.