лесник, несчастный случайДрогобицький лісник випав з вікна готелю під час відрядження у Німеччині. Працівник Дрогобицького лісгоспу вже тиждень перебуває у штучній комі. Про це повідомляє ZAXID.NET

Лісничий Лішнянського лісництва ДП "Дрогобицьке лісове господарство" Роман Паленичак вже тиждень перебуває без свідомості внаслідок падіння з вікна готелю під час відрядження в Німеччині. У ніч з 23 на 24 червня працівник лісового господарства випав з третього поверху готелю міста Хемніц у Саксонії.

42-річний Роман Паленичак відвідував Німеччину разом з групою лісничих Львівщини в рамках закордонного відрядження задля обміну досвідом. Директор ДП "Дрогобицьке лісове господарство" Василь Матяшовський розповів ZAXID.NET, що його підлеглий випав з вікна внаслідок нещасного випадку.

"Мій заступник був з ним в номері. Можливо, Роман намагався відчинити вікно, бо в приміщенні було душно. Щоб дотягнутися став на унітаз і пішов донизу", – припустив обставини нещасного випадку Василь Матяшовський.

За словами сусіда по номеру, головного лісничого Дрогобицького лісгоспу Василя Кінаша, постраждалого знайшли зранку біля будинку.

Водночас співробітники німецької поліції перевіряють інші можливі версії інциденту, зокрема сомнамбулізм постраждалого. Лісничого у важкому стані госпіталізували до місцевої лікарні. У нього діагностували численні переломи та розриви внутрішніх органів. Після хірургічних операцій чоловік перебуває у штучній комі. За словами медиків, в такому стані постраждалий перебуватиме ще три тижні.


Дрогобычский лесник выпал из окна гостиницы во время командировки в Германии. Работник Дрогобычского лесхоза уже неделю находится в искусственной коме. Об этом сообщает ZAXID.NET

Лесничий Лешнянский лесничества ГП "Дрогобычское лесное хозяйство" Роман Паленичак уже неделю находится без сознания в результате падения из окна отеля во время командировки в Германии. В ночь с 23 на 24 июня работник лесного хозяйства выпал с третьего этажа гостиницы города Хемниц в Саксонии.

42-летний Роман Паленичак посещал Германию вместе с группой лесничих Львовщины в рамках загранкомандировки для обмена опытом. Директор ГП "Дрогобычское лесное хозяйство" Василий Матяшовский рассказал ZAXID.NET, что его подчиненный выпал из окна в результате несчастного случая.

"Мой заместитель был с ним в номере. Возможно, Роман пытался открыть окно, потому что в помещении было душно. Чтобы дотянуться стал на унитаз и пошел вниз", - предположил обстоятельства несчастного случая Василий Матяшовский.

По словам соседа по номеру, главного лесничего Дрогобычского лесхоза Василия Кинаша, пострадавшего нашли утром возле дома.

В то же время сотрудники немецкой полиции проверяют другие возможные версии инцидента, в частности сомнамбулизм пострадавшего. Лесничего в тяжелом состоянии госпитализировали в местную больницу. У него диагностировали многочисленные переломы и разрывы внутренних органов. После хирургических операций мужчина находится в искусственной коме. По словам медиков, в таком состоянии пострадавший будет находиться еще три недели.