табло, остановки, трамвайЗ 30 червня відновили роботи інформаційні табло на трамвайних зупинках. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Інформаційні табло на зупинках електротранспорту у Львові, на яких відображається інформація про час приїзду трамвая на певну зупинку, відновили роботу з 30 червня. Табло не працювали через постійну зміну графіків трамваїв.

"На сьогодні система в загальному працює добре. З 24 табло працюють 18, не працюють 6. Не працюючі табло – це табло, розміщені на вул. Личаківській і вул. Чернівецькій, де зараз тривають ремонтні роботи і, відповідно, трамваї не курсують на цих вулицях. Проблеми у роботі табло виникають, в основному, з двох причин. Перша причина – не відображається коректно інформація про прибуття транспорту через відсутність GPS-сигналу. Друга причина – зміни графіку руху трамваїв чи зміна кількості вагонів на маршруті. Саме відтоді, коли трамвай № 2 почав курсувати на Сихів, інформаційні табло перестали нормально функціонувати. Також змінювалися маршрути й інших трамваїв", - розповів начальник відділу оперативного реагування ЛКП "Львівавтодор" Микола Жолубович.

Нагадаємо, інформаційні табло на зупинках електротранспорту функціонують у Львові вже два роки.


С 30 июня возобновили работы информационные табло на трамвайных остановках. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Информационные табло на остановках электротранспорта во Львове, на которых отображается информация о времени приезда трамвая на определенную остановку, возобновили работу с 30 июня. Табло не работали из-за постоянной смены графиков трамваев.

"На сегодняшний день система в общем работает хорошо. Из 24 табло работают 18, не работают 6. Не работающие табло - это табло, размещенные на ул. Лычаковской и ул. Черновицкой, где продолжаются ремонтные работы и, соответственно, трамваи не ходят на этих улицах. Проблемы в работе табло возникают, в основном, по двум причинам. Первая - не отображается корректно информация о прибытии транспорта из-за отсутствия GPS-сигнала. Вторая причина - изменения графика движения трамваев или изменение количества вагонов на маршруте. Именно с тех пор, когда трамвай № 2 начал курсировать на Сыхов, информационные табло перестали нормально функционировать. Также менялись маршруты других трамваев", - рассказал начальник отдела оперативного реагирования ЛКП" Львовавтодор "Николай Жолубович.

Напомним, информационные табло на остановках электротранспорта функционируют во Львове уже два года.