львовянка, продала ребенка, новонарожденногоЗа спробу продати свою новонароджену дитину львів'янка може отримати п'ятнадцять років. Жінку затримано під час отримання коштів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП у Львівській області виявили у соцмережах оголошення про продаж дитини. Поліцейські з’ясували, що 20-річна львів’янка шукає покупця на свою дитину, яку мала народити. Сама в цей час жінка перебувала в пологовому відділенні однієї з лікарень Львова. Під час зустрічі із потенційним покупцем остання озвучила необхідність передачі половини грошових коштів до народження дитини, а половини після її народження.

В травні поточного року жінка народила хлопчика. А 1 червня її було затримано в момент одержання 80 тисяч гривень – у таку суму вона оцінила немовля. У розписці жінка написала, що жодних претензій не має, з усіма умовами оборудки згодна.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Слідчі кваліфікували дії затриманої за ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. За вчинення цього кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої. Матері вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 149 КК України (торгівля людьми, вчинена стосовно малолітнього).


За попытку продать своего новорожденного ребенка львовянка может получить пятнадцать лет. Женщину задержали во время получения денег. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Оперативники Управления по борьбе с преступлениями, связанными с торговлей людьми, ГУ НП в Львовской области обнаружили в соцсетях объявление о продаже ребенка. Полицейские выяснили, что 20-летняя львовянка ищет покупателя на своего ребенка, которого должна была родить. Как раз в это время женщина находилась в родильном отделении одной из больниц Львова. Во время встречи с потенциальным покупателем последняя озвучила необходимость передачи половины денежных средств до рождения ребенка, а половины после ее рождения.

В мае текущего года женщина родила мальчика. А 1 июня ее задержали в момент получения 80 тысяч гривен - в такую ​​сумму она оценила младенца. В расписке женщина написала, что никаких претензий не имеет, со всеми условиями сделки согласна.

По данному факту открыто уголовное производство. Следователи квалифицировали действия задержанной по ч. 3 ст. 149 (Торговля людьми или другое незаконное соглашение относительно человека) Уголовного кодекса Украины. За совершение этого уголовного преступления предусмотрено наказание в виде лишения свободы на срок от 8 до 15 лет с конфискацией имущества или без таковой. Сейчас матери сообщено о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 3 ст. 149 УК Украины (торговля людьми, совершенная в отношении малолетнего).