вор, маршрутка, телефонПатрульні затримали чоловіка, який витягнув у пасажира маршрутки мобільний телефон. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні, на вулиці Під Дубом, в одному з маршрутних транспортних засобів, невідомий чоловік витягнув в заявника з кишені мобільний телефон. Коли потерпілий це помітив, злочинець вибіг з маршрутки та почав втікати. Заявник побіг за ним, а невдовзі наздогнав та відібрав свій телефон назад. Злочинець втік.

Тоді потерпілий зателефонував на 102 та викликав патруль. Інспектори, які приїхали на місце події, отримали детальний опис грабіжника та розпочали пошуки. Через деякий час, командир 2-го батальйону помітив особу, яка підпадала під орієнтування. Підозрюваний почав втікати, проте його наздогнали та затримали. Згодом потерпілий упізнав злочинця. Справу передали слідчим Галицького відділу поліції.


Патрульные задержали мужчину, который вытащил у пассажира маршрутки мобильный телефон. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня, на улице Под Дубом, в одном из маршрутных транспортных средств, неизвестный мужчина вытащил у заявителя из кармана мобильный телефон. Когда пострадавший это заметил, преступник выбежал из маршрутки и начал убегать. Заявитель побежал за ним, а вскоре догнал и отобрал телефон обратно. Преступник скрылся.

Тогда потерпевший позвонил на 102 и вызвал патруль. Инспекторы, которые приехали на место происшествия, получили детальное описание грабителя и начали поиски. Через некоторое время, командир 2-го батальона заметил лицо, подпадала под ориентировки. Подозреваемый начал убегать, однако его догнали и задержали. Впоследствии пострадавший узнал преступника. Дело передали следователям Галицкого отдела полиции.