алкоголь, производство, продажа, фальсификатСпівробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській області припинили діяльність незаконного виробництва алкоголю сумнівної якості. Про це повідомляє прес-служба ДФС у Львівській області.

В рамках проведення операції "Акциз-2019" та розслідування кримінального провадження відповідно до ч.1 ст.204 та ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України було встановлено, що один із мешканців регіону облаштував у власному домоволодінні підпільне виробництво лікеро-горілчаних виробів, де виготовляв фальсифікований алкоголь. Готову продукцію фігурант разом із спільниками реалізовували за заниженими цінами через мережу магазинів Львівської області.

На підставі ухвал суду проведено обшуки у підпільному цеху, за місцями проживання фігурантів, у торгових та складських приміщеннях. За результатами обшуків з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання понад 1,8 тисяч пляшок алкоголю, підробленого під відомі торгові марки, необлікований спирт, розлитий у пластикові ємності, понад 2,4 тисячі пачок цигарок, 339 підроблених марок акцизного податку, обладнання та інші засоби і пристосування для виготовлення фальсифікату загальною вартістю орієнтовно 1,2 млн. гривень.

Триває слідство.


Сотрудники налоговой милиции Главного управления ГФС во Львовской области пресекли деятельность незаконного производства алкоголя сомнительного качества. Об этом сообщает пресс-служба ГФС во Львовской области.

В рамках проведения операции "Акциз-2019" и расследования уголовного производства в соответствии с ч.1 ст.204 и ч.1 ст.199 Уголовного кодекса Украины было установлено, что один из жителей региона устроил в собственном домовладении подпольное производство ликероводочных изделий, где изготавливал фальсифицированный алкоголь. Готовую продукцию фигурант вместе с сообщниками реализовывали по заниженным ценам через сеть магазинов Львовской области.

На основании постановлений суда проведены обыски в подпольном цехе, по месту жительства фигурантов, в торговых и складских помещениях. По результатам обысков из незаконного оборота изъято и передано на ответственное хранение более 1800 бутылок алкоголя, поддельного под известные торговые марки, неучтенный спирт, разлитый в пластиковые емкости, более 2,4 тысячи пачек сигарет, 339 поддельных марок акцизного налога, оборудование и другие средства и приспособления для изготовления фальсификата общей стоимостью ориентировочно 1200000. гривен.

Продолжается следствие.