пожар, сухостой, гаражи, постройки

У Пустомитівському районі внаслідок пожежі сухої трави згоріли 3 господарські будівлі та 6 гаражів. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

3 квітня о 10:57 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Сокільники Пустомитівського району. Внаслідок горіння сухостою пожежа перекинулася на господарські будівлі та гаражі.

До ліквідації пожежі залучили 28 рятувальників та 6 одиниць спецтехніки. Вогнеборці приборкували пожежу в апаратах захисту органів дихання у складі 4-х ланок газодимозахисної служби. Рятувальники зупинили подальше поширення вогню й врятували від згорання 12 гаражів. Пожежу локалізовано о 13:11, ліквідовано о 13:28.

Вогнем знищено сміття на площі 100 кв.м, суху траву на площі 1500 кв.м, три господарські дерев'яні будівлі, а також п'ять металевих гаражів. Окрім цього, пошкоджено речі побутового вжитку в одному з гаражів на площі 1 кв.м. та знищено металевий гараж на сусідній території.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причина виникнення загорання встановлюється.

1c3447c6c027c4f630e2e5d26393bfaa.jpg


В Пустомытовском районе в результате пожара сухой травы сгорели 3 хозяйственные постройки и 6 гаражей. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

3 апреля в 10:57 к спасателям поступило сообщение о пожаре в с. Сокольники Пустомытовского района. В результате горения сухостоя пожар перекинулся на хозяйственные постройки и гаражи.

К ликвидации пожара привлекли 28 спасателей и 6 единиц спецтехники. Пожарные тушили пожар в аппаратах защиты органов дыхания в составе 4-х звеньев газодымозащитной службы. Спасатели остановили дальнейшее распространение огня и спасли от сгорания 12 гаражей. Пожар локализован в 13:11, ликвидирован в 13:28.

Огнем уничтожен мусор на площади 100 кв.м, сухую траву на площади 1500 кв.м, три хозяйственные деревянные здания, а также пять металлических гаражей. Кроме этого, повреждены вещи бытового потребления в одном из гаражей на площади 1 кв.м. и уничтожен металлический гараж на соседней территории.

В результате пожара никто не пострадал. Причина возникновения возгорания устанавливается.