хостел, ранение, иностранецПатрульні зупинили кровотечу в чоловіка, якого у хостелі Львова поранили ножем в ділянку серця, і затримали нападника. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні вночі патрульні 4 батальйону отримали повідомлення, що на вулиці Городоцькій, в одному з хостелів, чоловіку завдали проникаюче ножове поранення в ділянку серця. Інспектори оперативно прибули на місце та побачили громадянина, який був весь в крові, а в ділянці грудної клітки була колота-різана рана. Так як бригада швидкої медичної допомоги ще не приїхала, патрульні самотужки зупинити кровотечу та надали домедичну допомогу.

Чоловік був при свідомості та розповів, що нападник побіг на 3-й поверх. Коли інспектори почали підніматися, до них підійшов очевидець події та показав двері, куди забіг ймовірний злочинець. Патрульні зайшли всередину та виявили чоловіка, який підходив по опису на нападника. Також на його куртці були сліди крові. Його затримали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Згодом в кімнаті, де відбулася подія, патрульні виявили кухонний ніж зі слідами крові. 40-річного потерпілого госпіталізувала бригада швидкої медичної допомоги. Підозрюваного встановили в базі даних, ним виявився 39-річний мешканець іншої країни. Вже пізніше він розповів патрульним, що дійсно в нього з потерпілим виник конфлікт, тоді він взяв ніж та завдав йому удар в грудну клітку. Згодом підозрюваного доставили до Галицького відділу поліції. Справу передали слідчим.


Патрульные остановили кровотечение у мужчины, которого в хостеле Львова ранили ножом в область сердца, и задержали нападавшего. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня ночью патрульные 4-го батальона получили сообщение, что на улице Городоцкой, в одном из хостелов мужчине нанесли проникающее ножевое ранение в область сердца. Инспекторы оперативно прибыли на место и увидели человека, который был весь в крови, а в области грудной клетки была колотая-резаная рана. Так как бригада скорой медицинской помощи еще не приехала, патрульные самостоятельно остановили кровотечение и предоставили домедицинскую помощь.

Мужчина был в сознании и рассказал, что нападающий побежал на 3-й этаж. Когда инспекторы начали подниматься, к ним подошел очевидец события и показал двери, куда забежал предполагаемый преступник. Патрульные зашли внутрь и обнаружили мужчину, который подходил по описанию на нападающего. Также на его куртке были следы крови. Его задержали, а на место происшествия вызвали следственно-оперативную группу.

Впоследствии в комнате, где произошло событие, патрульные обнаружили кухонный нож со следами крови. 40-летнего пострадавшего госпитализировала бригада скорой медицинской помощи. Подозреваемого установили в базе данных, им оказался 39-летний житель другой страны. Позже он рассказал патрульным, что действительно у него с потерпевшим возник конфликт, тогда он взял нож и нанес ему удар в грудную клетку. Впоследствии подозреваемого доставили в Галицкий отдел полиции. Дело передали следователям.