пожар, арендаторПід час пожежі у с. Миклашів Пустомитівського району в приватному житловому будинку загинув 57-річний чоловік, який винаймав житло в цьому будинку. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

3 березня о 23:17 у с. Миклашів Пустомитівського району в приватному житловому будинку виникла пожежа. На місці пожежі виявлено тіло громадянина, 1961 року народження, який винаймав житло в цьому будинку. Пожежа ліквідована 4 березня о 01:46. Причина пожежі встановлюються.


Во время пожара в с. Миклашев Пустомытовского района в частном жилом доме погиб 57-летний мужчина, который снимал жилье в этом доме. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

3 марта в 23:17, в с. Миклашев Пустомытовского района в частном жилом доме возник пожар. На месте пожара обнаружено тело гражданина, 1961 года рождения, который снимал жилье в этом доме. Пожар ликвидирован 4 марта в 1:46. Причина пожара устанавливаются.