оружие, полицияЦієї ночі у двох львів’ян патрульні виявили предмети, схожі на зброю. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Піший екіпаж отримав виклик на вулицю Городоцьку, де відбувався конфлікт. На місці події патрульні виявили двох осіб: 27-річного раніше судимого львів’янина та 27-річну львів’янку. При поверхневій перевірці у чоловіка знайшли предмет, схожий на зброю ближнього бою - кастет. На місце події викликали слідчих Франківського відділу поліції.

Ще один випадок трапився на вулиці Стрийській, 141. Заявник повідомив, що троє невідомих чоловіків йдуть вулицею та скеровують зброю в напрямку автомобілів. Патрульні 2-го батальйону та екіпаж тактико-оперативного реагування негайно прибули на місце інциденту і розпочали пошуки згаданих осіб. На згаданій раніше вулиці біля будинку N100 поліцейські виявили трьох молодиків: двох 19-річних та одного 27-річного. При поверхневій перевірці в одного із них виявили предмет, схожий на пістолет, та магазин з одним патроном. Зі слів молодого чоловіка – це стартовий пістолет, а набій холостий.

Далі розмову зі згаданою особою продовжили у відділку поліції. Слідчий в присутності понятих вилучив предмет, схожий на зброю.


Этой ночью у двух львовян патрульные обнаружили предметы, похожие на оружие. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Пеший экипаж получил вызов на улицу Городоцкую, где произошел конфликт. На месте происшествия патрульные обнаружили двух человек: 27-летнего ранее судимого львовянина и 27-летнюю львовянку. При поверхностной проверке у мужчины нашли предмет, похожий на оружие ближнего боя - кастет. На место происшествия вызвали следователей Франковского отдела полиции.

Еще один случай произошел на улице Стрыйской, 141. Заявитель сообщил, что трое неизвестных мужчин идут по улице и направляют оружие в направлении автомобилей. Патрульные 2-го батальона и экипаж тактико-оперативного реагирования немедленно прибыли на место инцидента и начали поиски упомянутых лиц. На упомянутой ранее улице у дома N100 полицейские обнаружили трех молодых ребят: двух 19-летних и одного 27-летнего. При поверхностной проверке у одного из них обнаружили предмет, похожий на пистолет, и магазин с одним патроном. По словам молодого человека - это стартовый пистолет, а патрон холостой.

Далее разговор с упомянутой парнем продолжили в отделении полиции. Следователь в присутствии понятых изъял предмет, похожий на оружие.