ограбление, полиция, доллары США, золотоУ Львові з квартири підприємця викрали сейф з валютою і ювелірні вироби.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

До Шевченківського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 37-річний львів'янин, який займається підприємницькою діяльністю. Чоловік повідомив, що в його квартиру на вул. Плуговій, підібравши ключі до замків, проникли невідомі.

Зловмисники викрали сейф, в якому знаходилося 80 тис. доларів США, а з шафи вкрали золоті вироби загальною вагою 150 грамі (кільця, сережки, ланцюжки та ін. - всього на суму 2, 3 млн. грн).

Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення причетних до крадіжки, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львове из квартиры предпринимателя похитили сейф с валютой и ювелирные изделия.

Об этом сообщили в Главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

В Шевченковский отдел полиции с заявлением о краже обратился 37-летний львовянин, который занимается предпринимательской деятельностью. Мужчина сообщил, что в его квартиру на ул. Плуговой, подобрав ключи к замкам, проникли неизвестные.

Злоумышленники похитили сейф, в котором находилось 80 тыс. долларов США, а из шкафа украли золотые изделия общим весом 150 грамм (кольца, серьги, цепочки и др. - всего на сумму 2, 3 млн. грн).

Правоохранители проводят мероприятия по установлению причастных к краже, решается вопрос об открытии уголовного производства.