Тренажеры, спортивная площадка, программа ​У с. Великі Грибовичі Жовківського району відбулося відкриття спортивного майданчика з тренажерним обладнанням.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації.

Майданчик обладнали на шкільному подвір’ї села. Це один із 200 спортивних майданчиких із тренажерами, які заплановано встановити на Жовківщині до кінця нинішнього року.

У рамках обласної цільової програми "Спортивний майданчик" на 2011-2016 роки у всіх районах Львівщини встановлюються такі майданчики.

В обласному бюджеті на 2016 рік передбачена рекордна сума на їх облаштування - 16 млн. грн. Кошти з обласного бюджету виділялися на умовах співфінансування.

Місцеві органи виконавчої влади забезпечують відведення земельної ділянки та передбачають вільний доступ для занять на облаштованих майданчиках.


В с. Большие Грибовичи Жовковского района состоялось открытие спортивной площадки с тренажерным оборудованием.

Об этом сообщили во Львовской облгосадминистрации.

Эта одна из 200 спортивных площадок с тренажерами, которые планируется установить на Жовковщине до конца нынешнего года.

В рамках областной целевой программы "Спортивная площадка" в течение 2011-2016 годов во всех районах Львовщины устанавливаются такие площадки.

В областном бюджете на 2016 год предусмотрена рекордная сумма на их обустройство - 16 млн. грн. Средства из областного бюджета выделялись на условиях софинансирования.

Местные органы исполнительной власти обеспечивают отвод земельного участка и предусматривают свободный доступ для занятий на обустроенных площадках.