ДТП, школа, девочка, переходЛегковик збив 14-річну дівчинку на пішохідному переході біля школи у Львові. Унаслідок наїзду авто школярка отримала забої. Про це повідомляє ZAXID.NET

У середу, 2 жовтня, вранці близько 8:50 автомобіль збив школярку на пішохідному переході поблизу школи №48 на вулиці Івана Рубчака у Львові.

Як повідомили в поліції Львівщини, попередньо встановлено, що водій автомобіля Daewoo Lanos скоїв наїзд на пішохода, 14-річну дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Дитина отримали тілесні ушкодження – забої попереку.

Поліція вирішує питання правової кваліфікації події.


Легковушка сбила 14-летнюю девочку на пешеходном переходе возле школы во Львове. В результате наезда авто школьница получила ушибы. Об этом сообщает ZAXID.NET

В среду, 2 октября, утром около 8:50 автомобиль сбил школьницу на пешеходном переходе возле школы №48 на улице Ивана Рубчака во Львове.

Как сообщили в полиции Львовщины, предварительно установлено, что водитель автомобиля Daewoo Lanos совершил наезд на пешехода, 14-летнюю девочку, которая переходила дорогу на пешеходном переходе. Ребенок получили телесные повреждения - ушибы поясницы.

Полиция решает вопрос правовой квалификации события.