дерево, мальчик, спасателиУ Львові рятувальники зняли з дерева 9-річного хлопця. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

2 жовтня о 16:03 до рятувальників надійшло повідомлення, що м. Львові на вул. Кос-Анатольського, 12 заліз на дерево та не може самостійно спуститися хлопець, 2010 року народження.

Як з’ясувалось на місці, з метою загартувати характер двоє друзів тренували свої навики лазити по дереву. В результаті, залізши на висоту близько 4 м, один з хлопців зрозумів, що назад злізти самостійно вже не зможе. Тож товаришу довелося викликати рятувальників.

На місце події виїхали фахівці 29 ДПРЧ м. Львів. Рятувальники за допомогою драбини-палки спустили хлопця.Також, рятувальники нагадали хлопцям про елементарні правила безпеки й попросили більше не ризикувати власними життям.


Во Львове спасатели сняли с дерева 9-летнего мальчика. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

2 октября в 16:03 к спасателям поступило сообщение, что м. Львове на ул. Кос-Анатольского, 12 залез на дерево и не может самостоятельно спуститься парень 2010 года рождения.

Как выяснилось на месте, с целью закалить характер двое друзей тренировали свои навыки лазить по дереву. В результате, забравшись на высоту около 4 м, один из ребят понял, что назад слезть самостоятельно уже не сможет. Поэтому товарищ пришлось вызвать спасателей.

На место происшествия выехали специалисты 29 ГПСЧ г. Львов. Спасатели с помощью лестницы-палки спустили хлопця. Также, спасатели напомнили ребятам об элементарных правилах безопасности и попросили больше не рисковать собственными жизнью.