пожар, Сбербанк РоссииУ Львові на вулиці Чорновола згорів банк "Сбербанк Росії". Про це повідомляється у групі "Варта 1". 

Пожежа сталася приблизно o 02:40 на вулиці Чорновола, 2б.

Як повідомила прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області, пожежа виникла на першому поверсі двоповерхової будівлі в приміщенні Львівського відділення №5 "Сбербанку Росії" на вул. Чорновола, 2б. Внаслідок пожежі, вогнем знищено оргтехніку техніку та меблі на площі 25 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 19 рятувальника та 4 одиниць спецтехніки. Причина виникнення займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.


Во Львове на улице Черновола сгорел банк "Сбербанк России". Об этом сообщается в группе "Варта 1". 

Пожар произошел примерно o 2:40 на улице Черновола, 2б.

Как сообщила пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области, пожар возник на первом этаже двухэтажного здания в помещении Львовского отделения №5 "Сбербанка России" на ул. Черновола, 2б. В результате пожара, огнем уничтожена оргтехника и мебель на площади 25 кв.м. К ликвидации пожара привлекли 19 спасателя и 4 единиц спецтехники. Причина возникновения пожара устанавливается. В результате происшествия никто не пострадал.