Львовэлектротранспорт, работа, зарплатаЛКП "Львівелектротранс" запрошує на роботу водіїв із зарплатнею до 10 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба ЛКП "Львівелектротранс" на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначається у повідомленні, підприємству потрібні робітники багатьох спеціальностей. Зокрема – токарі, електрогазозварники, слюсарі, електромонтери та водії. Зарплатня, в залежності від спеціальності, від 5 до 10 тисяч гривень. Кандидатам обіцяють офіційне працевлаштування, путівки на відпочинок та можливість додаткового заробітку.


ЛКП "Львовэлектротранс" приглашает на работу водителей с зарплатой в 10 000 гривен. Об этом сообщает пресс-служба ЛКП "Львовэлектротранс" на своей странице в Facebook.

Как отмечается в сообщении, предприятию требуются рабочие многих специальностей. В частности - токари, электрогазосварщики, слесари, электромонтеры и водители. Зарплата, в зависимости от специальности, от 5 000 до 10 000 гривен. Кандидатам обещают официальное трудоустройство, путевки на отдых и возможность дополнительного заработка.