граница, нелегалы, грузины, ПольшаНа Львівщині прикордонники Мостиського прикордонного загону затримали трьох громадян Грузії, які намагалися незаконно порушити державний кордон України.

Про це повідомили в прес-службі прикордонного загону.

У 250 метрах від лінії державного кордону було затримано трьох чоловіків без документів. Затриманими виявилися громадяни Грузії 1978, 1981 і 1987 року народження, які напередодні легально прилетіли в Україну і в пошуках подальшого працевлаштування в Європі збиралися незаконно перейти українсько-польський кордон.

Чоловіків затримано в адміністративному порядку, підготовлені документи для розгляду в суді справи про притягнення їх до відповідальності. Надалі прикордонники будуть клопотати перед судом про примусове видворення з України затриманих іноземців.


На Львовщине пограничники Мостисского пограничного отряда задержали трех граждан Грузии, которые пытались незаконно нарушить государственную границу Украины.

Об этом сообщили в пресс-службе погранотряда.

В 250 метрах от линии государственной границы были задержаны трое мужчин без документов. Задержанными оказались граждане Грузии 1978, 1981 и 1987 года рождения, которые накануне легально прилетели в Украину и в поисках дальнейшего трудоустройства в Европе собирались незаконно перейти украинскую-польскую границу.

Мужчины задержаны в административном порядке, подготовлены документы для рассмотрения в суде дела о привлечении их к ответственности. В дальнейшем пограничники будут ходатайствовать перед судом о принудительном выдворении из Украины задержанных иностранцев.