маршрутка, грузовик, автобус, ДТПУ Стрийському районі зіткнулися маршрутний автобус та вантажівка. На місці події працювала слідчо-оперативна група, кількість травмованих та їхні діагнози уточнюються. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 2 вересня, близько 16.45 у місті Моршин, Стрийського району.

Як попередньо встановили поліцейські, зіткнулися маршрутний автобус Mercedes та вантажівка "Камаз". На момент ДТП в салоні автобуса перебувало 24 особи. Попередньо із тілесними ушкодженнями до лікарні доставлено більше десяти людей. Кількість травмованих та їхні діагнози уточнюються.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Стрыйском районе столкнулись маршрутный автобус и грузовик. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа, количество травмированных и их диагнозы уточняются. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло сегодня, 2 сентября, около 16.45 в городе Моршин, Стрыйского района.

Как предварительно установили полицейские, столкнулись маршрутный автобус Mercedes и грузовик "КамАЗ". На момент ДТП в салоне автобуса находилось 24 человека. Предварительно с телесными повреждениями в больницу доставлены более десяти человек. Количество травмированных и их диагнозы уточняются.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.