авиарейс, Wizz AirWizz Air відкриє зі Львова рейси до Копенгагена та Франкфурта. Ціна квитків на обидва напрямки стартує від 759 грн. Про це повідомляє ZAXID.NET

Угорський лоукостер Wizz Air заявив про відкриття зі Львова ще двох нових європейських напрямків – до німецького міста Франкфурт на Майні (аеропорт "Хан") та до столиці Данії Копенгагена (аеропорт "Каструп"). Про це під час прес-конференції у Києві 30 серпня повідомив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора Wizz Air Стівен Джонс.

Рейси до Франкфурту на Майні Wizz Air розпочне виконувати по понеділках і п’ятницях з 14 грудня 2018 року. Літатиме до аеропорту "Франкфурт-Хан", що розташований приблизно за 120 км від Франкфурту на Майні. А рейси до Копенгагена виконуватиме по середах та неділях з 3 березня 2019 року. Літатиме авіаперевізник до центрального столичного аеропрту "Каструп", що розташований приблизно за 8 км від центру Копенгагена.

Нові напрямки уже з’явились у системі бронювання авіаперевізника. Стартова ціна квитків на обидва напрямки – 759 грн.

Додамо, що авіаперевізник Wizz Air уже виконує зі Львова рейси до німецьких Берліна, Дортмунда, столиці Великої Британії Лондона, польських Вроцлава, Гданська і Катовіц, а з кінця жовтня 2018 року виконуватиме також рейси до столиці Литви Вільнюса та столиці Словаччини Братислави. Відтак з відкриттям усіх оголошених напрямків компанія літатиме у 10 європейських міст з Львова.


Wizz Air откроет из Львова рейсы в Копенгаген и Франкфурт. Цена билетов на оба направления стартует от 759 грн. Об этом сообщает ZAXID.NET

Венгерский лоукостер Wizz Air заявил об открытии из Львова еще двух новых европейских направлений - в немецкий город Франкфурт-на-Майне (аэропорт "Хан") и в столицу Дании Копенгаген (аэропорт "Каструп"). Об этом во время пресс-конференции в Киеве 30 августа сообщил исполнительный вице-президент и заместитель генерального директора Wizz Air Стивен Джонс.

Рейсы во Франкфурт на Майне Wizz Air начнет выполнять по понедельникам и пятницам с 14 декабря 2018 года. Летать будет в аэропорт "Франкфурт-Хан", который расположен примерно в 120 км от Франкфурта на Майне. А рейсы в Копенгаген будет выполнять по средам и воскресеньям с 3 марта 2019 года. Летать авиаперевозчик будет к центральному столичного аэропорту "Каструп", который расположен примерно в 8 км от центра Копенгагена.

Новые направления уже появились в системе бронирования авиаперевозчика. Стартовая цена билетов на оба направления - 759 грн.

Добавим, что авиаперевозчик Wizz Air уже выполняет из Львова рейсы в немецких Берлина, Дортмунда, столице Великобритании Лондона, польских Вроцлава, Гданьска и Катовице, а с конца октября 2018 выполнять также рейсы в столицу Литвы Вильнюс и столицы Словакии Братиславы. Поэтому с открытием всех объявленных направлений компания будет летать в 10 европейских городов с Львова.