Львів розширює свою веломережу: на вул. Княгині Ольги тривають роботи з будівництва велодоріжки.

У 2019 році в місті планують реалізувати масштабні плани з будівництва велосипедних доріжок на 4 великих дорогах — вул. Любінській, Сихівській, Кн. Ольги та пр. Чорновола. Роботи тривають на усіх об’єктах. 

Одним з наймасштабніших проектів є будівництво велодоріжки на вул. Княгині Ольги, яка є найкоротшим зв’язком між великим житловим районом на півдні Львова та центральною частиною міста. 

Загальна вартість робіт згідно з експортним звітом на сьогодні складає близько 32 мільйонів гривень. На сьогодні виконано робіт вже десь на 8 мільйонів гривень, ми плануємо при наявності фінансування завершити цей об’єкт до кінця цього року, - розповів Олег Шмід, директор ЛКП «Інститут просторового розвитку».


Львов расширяет свою велосеть: на ул. Княгини Ольги продолжаются работы по строительству велодорожки.

В 2019 году в городе планируют реализовать масштабные планы по строительству велосипедных дорожек на 4-х больших дорогах - ул. Любинской, Сиховской, Кн. Ольги и пр. Черновола. Работы продолжаются на всех объектах. 

Одним из самых масштабных проектов является строительство велодорожки на ул. Княгини Ольги, которая является кратчайшей связью между большим жилым районом на юге Львова и центральной частью города.

Общая стоимость работ согласно экспортным отчетам на сегодня составляет около 32 миллионов гривен. Уже выполнено работ  где-то на 8 млн гривен, мы планируем при наличии финансирования завершить этот объект до конца этого года, - рассказал Олег Шмид, директор ЛКП «Институт пространственного развития».