Батьку, який смертельно поранив сина ножем у Львові, загрожує 15 років неволі.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 повідомлено про підозру 63-річному львів’янину у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Подія трапилася 27 червня цього року в квартирі підозрюваного у Шевченківському районі м.Львова. Встановлено, що зловмисник напідпитку, під час раптового конфлікту із своїм 33-річним сином, завдав йому один удар ножем у груди. Від отриманої травми потерпілий помер.

Розслідування триває, у проваджені призначено судові експертизи, проводяться необхідні слідчі дії. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає позбавлення волі до 15 років.


Отцу, который смертельно ранил сына ножом во Львове, грозит 15 лет заключения.

С процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №2 сообщено о подозрении 63-летнему львовянину в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.115 УК Украины (умышленное убийство).

Происшествие случилось 27 июня этого года в квартире подозреваемого в Шевченковском районе Львова. Установлено, что злоумышленник в нетрезвом состоянии, во время внезапного конфликта со своим 33-летним сыном, нанес ему один удар ножом в грудь. От полученной травмы потерпевший скончался.

Расследование продолжается, в производстве назначены судебные экспертизы, проводятся необходимые следственные действия. За совершение указанного преступления санкция статьи предусматривает лишение свободы до 15 лет.