Еврофан-2017, клуб Мі100, дракаМіжнародний турнір футбольних фанатів у Львові завершився вночі масовою бійкою. Про це повідомляється у групі "Варта 1".

У клубі Мі100 на вулиці Науковій, де проходив міжнародний турнір "Єврофан – 2017" (футбольний турнір серед вболівальників) близько 01:00 почалася бійка, під час якої в приміщенні клубу хтось застосував сльозогінний газ. Серед учасникоів були представники з 17 країн (близько 200 осіб).

"Станом на 01:15 люди розійшлися. Заяв в райвідділ не поступало", - повідомив керівник виконкому "Варта 1" Ігор Зінкевич.

Учасники турніру кажуть, що усе почалось з того, що охорона клубу намагалася вивести п'яного фаната, за нього заступилися інші, почалася бійка між ними та охоронцями, останні й застосували газ.


Международный турнир футбольных фанатов во Львове завершился ночью массовой дракой. Об этом сообщается в группе "Варта 1" .

В клубе Ми100 на улице Научной, где проходил международный турнир "Еврофан - 2017" (футбольный турнир среди болельщиков) около 01:00 началась драка, во время которой в помещении клуба кто-то применил слезоточивый газ. Среди учасникоив были представители 17 стран (около 200 человек).

"По состоянию на 1:15 люди разошлись. Заявлений в райотдел не поступало", - сообщил руководитель исполкома "Варта 1" Игорь Зинкевич.

Участники турнира говорят, что все началось с того, что охрана клуба пыталась вывести пьяного фаната, за него вступились другие, началась драка между ними и охранниками, последние и применили газ.