завод, "Рема", проверкаІнспектори Держпраці перевірили ТзДВ "Бориславський завод "Рема": виявлено 68 порушень нормативно-правових актів. Про це повідомляє ГУ Держтруда у Львівській області. 

Фахівці  ГУ Держпраці у Львівській області провели  перевірку  у  ТзДВ "Бориславський завод "Рема". Посадові особи  та працівники пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці у встановленому порядку. Розроблено  необхідні нормативно-правові  акти та інструкції, проводяться інструктажі.

Проте під час перевірки інспектори виявили 68 порушень нормативно-правових актів.

  • Зокрема встановлено, що  під час прийняття на роботу не проводиться навчання та перевірка знань з питань охорони праці, надання першої допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також правил поведінки у разі виникнення аварії.
  • На підприємстві відсутній дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме технологічне устаткування ливарної промисловості та посудини, що працює під тиском понад 0,05 МПа.
  • Не розроблено інструкцію з режиму роботи і безпечного обслуговування посудин. 
  • Не проведено технічний огляд обладнання під тиском.
  • Не проводиться перевірка герметичності приєднання імпульсних труб і гумотканних рукавів до штуцерів приладів або газопроводів.
  • Не проведено перевірку надійності ущільнень  вводів і випусків  підземних інженерних комунікацій будівель підприємства.

Керівника підприємства попереджено про необхідність негайного зупинення 6 одиниць обладнання. За результатами проведеної перевірки притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу три посадові особи.

Довідка SQ. ТзДВ  "Бориславський завод "Рема" – широкопрофільне підприємство, що спеціалізується на виробництві запчастин для газомотокомпресора 10 ГКН, комплексних повітроочисних пристроїв КВОУ, фільтрів тонкої очистки повітря і газу, теплообмінного обладнання, запчастин до АГНКС, запчастин для транспорту, медичної апаратури.


Инспекторы Гоструда проверили ОДО "Бориславский завод "Рема": выявлено 68 нарушений нормативно-правовых актов. Об этом сообщает ГУ Гоструда во Львовской области. 

Специалисты ГУ Гоструда во Львовской области провели проверку в ОДО "Бориславский завод "Рема". Должностные лица и работники прошли обучение и проверку знаний по вопросам охраны труда в установленном порядке. Разработаны необходимые нормативно-правовые акты и инструкции, проводятся инструктажи.

Однако во время проверки инспекторы обнаружили 68 нарушений нормативно-правовых актов.

  • В частности установлено, что при приеме на работу не проводится обучение и проверка знаний по вопросам охраны труда, оказания первой помощи пострадавшим от несчастных случаев, а также правил поведения в случае возникновения аварии.
  • На предприятии отсутствует разрешение на эксплуатацию машин, механизмов, оборудования повышенной опасности, а именно технологическое оборудование литейной промышленности и сосудов, работающих под давлением более 0,05 МПа.
  • Не разработаны инструкции по режиму работы и безопасному обслуживанию сосудов.
  • Не проведен технический осмотр оборудования под давлением.
  • Не проводится проверка герметичности присоединения импульсных труб и резинотканных рукавов к штуцерам приборов или газопроводов.
  • Не проведена проверка надежности уплотнений вводов и выпусков подземных инженерных коммуникаций зданий предприятия.

Руководителя предприятия предупреждены о необходимости немедленной остановки 6 единиц оборудования. По результатам проведенной проверки привлечены к административной ответственности в виде штрафа три должностных лица.

Справка SQ. ОДО "Бориславский завод" Рема "- широкопрофильное предприятие, специализирующееся на производстве запчастей для газомотокомпрессора 10 ГКН, комплексных воздухоочистительных устройств КВОУ, фильтров тонкой очистки воздуха и газа, теплообменного оборудования, запчастей к АГНКС, запчастей для транспорта, медицинской аппаратуры.