брат, убийствоНа Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до смерті рідного брата. Обставини події встановлюються. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Кам’янка-Бузький відділ поліції 1 березня звернулася голова одного з сіл району, яка повідомила про смерть односельчанина.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що між двома братами віком 49 та 50 років виник конфлікт під час розпивання спиртних напоїв у будинку старшого з них. Сварка переросла у бійку, в ході якої старший брат наніс молодшому удари по тілу ногами та руками, внаслідок чого він помер.

Зловмисника правоохоронці затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті – від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.


На Львовщине полицейские задержали злоумышленника, причастного к смерти родного брата. Обстоятельства происшествия устанавливаются. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Каменка-Бугский отдел полиции 1 марта обратилась председатель одного из сел района, которая сообщила о смерти односельчанина.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские предварительно установили, что между двумя братьями в возрасте 49 и 50 лет возник конфликт во время распития спиртных напитков в доме старшего из них. Ссора переросла в драку, в ходе которой старший брат нанес младшему удары по телу ногами и руками, в результате чего он умер.

Злоумышленника правоохранители задержали в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет ему меру пресечения.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи - от семи до пятнадцати лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование.