кража, подвал, полицияПатрульні затримали по гарячих слідах чоловіка, який намагався проникнути в підвал, але не вліз у вікно. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

В ніч на 3 березня з вулиці Симоненка патрульні отримали виклик про невідому особу, яка намагається проникнути у підвал. Поки інспектори їхали на місце події, заявник по телефону розповів, що невідомий чоловік вибив раму, однак не зміг проникнути в підвал, адже фізично не вліз у віконний отвір.

Чоловік надав детальний опис зловмисника, і неподалік від згаданої адреси полісмени виявили схожу особу. При поверхневій перевірці у підозрюваного виявили дві викрутки, в‘язку ключів, лом. Заявник упізнав невідомого.

Затриманий 24-річний львів‘янин раніше судимий за крадіжку із проникненням в приміщення. Його доставили у Франківський відділ поліції для дачі пояснень.


Патрульные задержали по горячим следам мужчину, который пытался проникнуть в подвал, но не влез в окно. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

В ночь на 3 марта с улицы Симоненко патрульные получили вызов о том, что неизвестный пытается проникнуть в подвал. Пока инспекторы ехали на место происшествия, заявитель по телефону рассказал, что неизвестный мужчина выбил раму, однако не смог проникнуть в подвал, поскольку физически не влез в оконный проем.

Мужчина детально описал злоумышленника, и неподалеку от упомянутого адреса полицейские обнаружили похожего человека. При поверхностной проверке у подозреваемого обнаружили две отвертки, связку ключей, лом. Заявитель опознал неизвестного.

Задержанный 24-летний львовянин ранее судимый за кражу с проникновением в помещение. Его доставили в Шевченковский отдел полиции для дачи объяснений.