упал, Полярон, рабочийПід час виконання монтажних робіт на вулиці Угорській, 14 через падіння з висоти рівня 6-го поверху 2 березня загинув чоловік. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіли в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, 2 березня о 13:53 під час виконання монтажних робіт на вул. Угорській, 14, (Сихівський район, колишнє підприємство "Полярон") через падіння з висоти 6-го поверху загинув чоловік. Ще один – у важкому стані госпіталізований у лікарню.

Загиблому близько 60 років (його дані уточнюються). Смерть настала до прибуття бригади швидкої медичної допомоги.

Другого чоловіка, 1956 року народження (зареєстрований у с. Павлів, Радехівського району) у важкому стані з діагнозом кататравма, політравма, госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню.


При выполнении монтажных работ на улице Венгерской, 14 из-за падения с высоты уровня 6-го этажа 2 марта погиб человек. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как рассказали в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, 2 марта в 13:53  при выполнении монтажных работ на ул. Угорской, 14 (Сыховский район, бывшее предприятие "Полярон") из-за падения с высоты 6-го этажа погиб человек. Второй в тяжелом состоянии госпитализирован в больницу.

Погибшему было около 60 лет (его данные уточняются). Смерть наступила до прибытия бригады скорой медицинской помощи.

Второго мужчину, 1956 года рождения (зарегистрирован в с. Павлов Радеховского района) в тяжелом состоянии с диагнозом кататравма, политравма, госпитализировали в 8-ю городскую клиническую больницу.