стрельба, подросткиДвоє підлітків, ймовірно, стріляли по вікнах багатоповерхівки. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

30 листопада, близько 15 години, патрульних викликали мешканці будинку з вулиці Володимира Великого і повідомили, що хтось стріляє по вікнах. Інспектори встановили, що постріли здійснені з недобудованої споруди, розташованої навпроти, вже на сусідній вулиці Княгині Ольги.

Обстеживши закинуту будівлю, поліцейські виявили двох хлопців віком 14 та 15 років. На запитання, що вони там роблять, відповіли, що вирішили постріляти по пляшках. У молодшого був при собі предмет, схожий на пістолет, а також газовий балончик "Терен 4". На місце події викликали маму хлопця, слідчих та експерта.


Двое подростков, вероятно, стреляли по окнам многоэтажки. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

30 ноября, около 15 часов, патрульных вызвали жильцы дома с улицы Владимира Великого и сообщили, что кто-то стреляет по окнам. Инспекторы установили, что выстрелы произведены из недостроенного здания, расположенного напротив, уже на соседней улице Княгини Ольги.

Обследовав заброшенную здание, полицейские обнаружили двух парней в возрасте 14 и 15 лет. На вопрос, что они там делают, ответили, что решили пострелять по бутылкам. У младшего был при себе предмет, похожий на пистолет, а также газовый баллончик "Терен 4". На место происшествия вызвали маму парня, следователей и эксперта.