полиция, мошенник, банкСпівробітники відділу детективів поліції Львівщини розшукали підозрюваного у шахрайстві, котрий кілька років переховувався від органів слідства. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (відділу детективів) слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області встановили місце перебування зловмисника, котрий тривалий час переховувався від органів слідства, та вручили йому повідомлення про підозру в скоєнні шахрайства в особливо великому розмірі.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.4 ст.190 (шахрайство) КК України, детективи слідчого управління поліції Львівщини за процесуальним керівництвом прокуратури області встановили, що 46-річний львів’янин у шахрайський спосіб заволодів коштами однієї з банківських установ у сумі 660 тисяч гривень.

Аби уникнути відповідальності зловмисник втік за кордон, де тривалий час переховувався від органів слідства. Правоохоронці оголосили його у розшук. Співробітники відділу детективів встановили місце перебування втікача, вручили йому повідомлення про підозру у скоєнні злочину та скерували до суду клопотання про обрання для нього міри запобіжного заходу.

Рішенням Галицького районного суду підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.


Сотрудники отдела детективов полиции Львовщины разыскали подозреваемого в мошенничестве, который несколько лет скрывался от органов следствия. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Следователи отдела по расследованию особо тяжких преступлений (отдела детективов) следственного управления Главного управления Национальной полиции во Львовской области установили местонахождение злоумышленника, который длительное время скрывался от органов следствия, и вручили ему уведомление о подозрении в совершении мошенничества в особо крупном размере.

Во время досудебного расследования в уголовном производстве, открытом по ч.4 ст.190 (мошенничество) УК Украины, детективы следственного управления полиции Львовщины под процессуальным руководством прокуратуры области установили, что 46-летний львовянин мошенническим путем завладел средствами одного из банковских учреждений в сумме 660 000 гривен.

Чтобы избежать ответственности злоумышленник сбежал за границу, где долгое время скрывался от органов следствия. Правоохранители объявили его в розыск. Сотрудники отдела детективов установили местонахождение беглеца, вручили ему уведомление о подозрении в совершении преступления и направили в суд ходатайство об избрании для него меры пресечения.

Решением Галицкого районного суда подозреваемому избрана мера пресечения в виде домашнего ареста. За содеянное ему грозит наказание - лишение свободы на срок от пяти до двенадцати лет с конфискацией имущества. Досудебное расследование продолжается.