Мешканкам квартири, у яку проник зловмисник, вдалось непомітно вийти з помешкання та зачинити вхідні двері ззовні, після чого вони викликали поліцію.

Як встановили слідчі Залізничного відділу поліції, 31 жовтня близько 21.00 в одну із квартир у будинку, розташованому на вулиці Широкій у Львові, проник зловмисник. У цей час у помешканні перебували 89-річна жінка та її онука віком 14 років. Незнайомець побачив їх, проте, незважаючи на це, заволодів гаманцем з грошима та продовжував шукати цінні речі. Тим часом бабусі із внучкою вдалось непомітно вийти з квартири та зачинити вхідні двері ззовні, після чого вони повідомили про подію у поліцію.

За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції - вони затримали чоловіка на місці вчинення злочину.

Слідчі Залізничного відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від від чотирьох до восьми років.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування триває.