барсетка, грабеж, священникУ Львові дільничний офіцер поліції під час відпустки затримав зловмисника, причетного до пограбування. Грабіжник вирвав у 61-річного священика з Пустомитівського району барсетку та намагався втекти. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дільничний офіцер поліції, йдучи вулицею Мазепи у Львові, 1 листопада близько 15.30 побачив, як невідомий чоловік вирвав з руки іншого барсетку та почав тікати. Миттєво відреагувавши на ситуацію, правоохоронець наздогнав грабіжника та викликав слідчо-оперативну групу. 

Викрадену барсетку у зловмисника вилучено. Ним виявився раніше судимий 23-річний житель Жовківського району. Він затриманий в порядку ст.208 КПК України.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення за ч.1 ст.186 КК України (грабіж). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до чотирьох років. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


Во Львове участковый офицер полиции во время отпуска задержал злоумышленника, причастного к ограблению. Грабитель вырвал у 61-летнего священника из Пустомытовского района барсетку и попытался убежать. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Участковый офицер полиции, идя по улице Мазепы во Львове, 1 ноября около 15.30 увидел, как неизвестный мужчина вырвал из рук другого барсетку и бросился бежать. Мгновенно отреагировав на ситуацию, полицейский догнал грабителя и вызвал следственно-оперативную группу.

Похищенную барсетку у злоумышленника изъяли. Им оказался ранее судимый 23-летний житель Жолковского района. Он задержан в порядке ст.208 УПК Украины.

Злоумышленнику сообщено о подозрении в совершении правонарушения по ч.1 ст.186 УК Украины (грабеж). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок до четырех лет. Решается вопрос об избрании ему меры пресечения. Досудебное расследование продолжается.