школьник, сбежалНа Львівщині правоохоронці розшукали школяра, котрий втік з дому до Львова. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Жовківське відділення поліції 1 листопада о 13.00 звернулась 48-річна мешканка одного з сіл району. Жінка повідомила, що її 11-річний син, учень п’ятого класу, 31 жовтня близько восьмої ранку пішов з дому та досі не повернувся. Орієнтування на дитину були надіслані у всі відділи та відділення поліції і, близько 20.00, поліцейські розшукали хлопця у селищі Куликів. За його словами, спочатку він їздив у Львів, а після цього поїхав у Куликів. Школяра, здорового та неушкодженого, повернули додому.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про притягнення до відповідальності матері хлопця.


На Львовщине правоохранители разыскали школьника, который сбежал из дома во Львов. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Жовковское отделение полиции 1 ноября в 13.00 обратилась 48-летняя жительница одного из сел района. Женщина сообщила, что ее 11-летний сын, ученик пятого класса, 31 октября около восьми утра ушел из дома и до сих пор не вернулся. Ориентировка на ребенка была направлена во все отделы и отделения полиции и, около 20.00 полицейские разыскали парня в поселке Куликов. По его словам, сначала он ездил во Львов, а затем уехал в Куликов. Школьника, здорового и невредимого, вернули домой.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос о привлечении к ответственности матери парня.