солнечная электростанция, БориславУ бориславі потужний інвестор побудує сонячну станцію. Під електростанцію обрана ділянка в охороній зоні сміттєзвалища, на яку в місті уже й сумнівалися знайти орендаря. Про це повідомляє прес-служба Бориславської міської ради.

На останньої сесії міської ради серед питань регулювання земельних відносин розглядалась і пропозиція надання ТзОВ "Бориславська сонячна станція" в оренду земельної ділянки на вул. Дрогобицькій у м. Бориславі.

На основі тривалих перемовин та неодноразових зустрічей із представниками ТОВ "Еко-Оптіма" міській владі вдалося переконати потужного інвестора розгорнути свою діяльність у місті. В результаті, у місті було зареєстроване ТОВ "Бориславська сонячна станція", яке подало до міської ради прохання надати в оренду земельну ділянку для будівництва на ній сонячної електростанції.

Група компаній ЕКО ОПТІМА, на базі ТОВ "Еко-Оптіма", об’єднує в собі декілька підприємств, які займаються розробкою та впровадженням відновлювальних екологічно чистих джерел енергії на території Західної України. За час своєї діяльності фірма уже успішно реалізувала 8 інвестиційних проектів з будівництва та експлуатації електрогенеруючих потужностей на основі сонячної, вітрової та гідро енергії і продовжує активно працювати далі.

Підприємство для реалізації наступного проекту виявило бажання взяти в оренду земельну ділянку, що знаходиться в охоронній зоні сміттєзвалища, на яку в місті уже й сумнівалися знайти бажаючого покупця чи орендаря. На сесії представник фірми "Еко-Оптіма" розповів, що на проект підприємство планує витратити близько € 8 млн і завершити будівництво за 1,5-2 роки.


В Бориславе мощный инвестор построит солнечную станцию. Под электростанцию ​​выбран участок в охранной зоне свалки, на который в городе уже и сомневались найти арендатора. Об этом сообщает пресс-служба Бориславского городского совета. 

На последней сессии городского совета среди вопросов регулирования земельных отношений рассматривалась и предложение предоставления ООО "Бориславская солнечная станция" в аренду земельного участка на ул. Дрогобычской в ​​г. Бориславе.

На основе длительных переговоров и неоднократных встреч с представителями ООО "Эко-Оптима" городской власти удалось убедить мощного инвестора развернуть свою деятельность в городе. В результате, в городе было зарегистрировано ООО "Бориславская солнечная станция", которое подало в городской совет просьбу предоставить в аренду земельный участок для строительства на ней солнечной электростанции.

Группа компаний ЭКО ОПТИМА, на базе ООО "Эко-Оптима", объединяет в себе несколько предприятий, которые занимаются разработкой и внедрением возобновляемых экологически чистых источников энергии на территории Западной Украины. За время своей деятельности фирма уже успешно реализовала 8 инвестиционных проектов по строительству и эксплуатации электрогенерирующих мощностей на основе солнечной, ветровой и гидро энергии и продолжает активно работать дальше.

Предприятие для реализации следующего проекта выразили желание взять в аренду земельный участок, находящийся в охранной зоне свалки, на которую в городе уже и сомневались найти покупателя или арендатора. На сессии представитель фирмы "Эко-Оптима" рассказал, что на проект предприятие планирует потратить около € 8 млн и завершить строительство за 1,5-2 года.