река, МиклашевкаУ Пустомитівському районі змінила забарвлення та набула неприродний запах річка Миклашівка. Спеціалісти з'ясовують причину. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

1 листопада о 13:30 надійшло повідомлення про те, що вода в річці Миклашівка (с. Миклашів, Пустомитівського району) змінила забарвлення та має неприродний запах. 1 листопада з 12:00 до 16.30 проводились роботи по відбору проб води для проведення лабораторних досліджень. На місці події працювали: ОГ Пустомитівського РВ ДСНС, працівник лабораторії та інспектор з охорони навколишнього середовища.


В Пустомытовском районе изменила цвет и приобрела неестественный запах река Миклашевка. Специалисты выясняют причину. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

1 ноября в 13:30 поступило сообщение о том, что вода в реке Миклашивка (с. Миклашев, Пустомытовского района) изменила цвет и имеет неестественный запах. 1 ноября из 12:00 до 16:30 проводились работы по отбору проб воды для проведения лабораторных исследований. На месте происшествия работали: ОГ Пустомытовского РО ДСНС, работник лаборатории и инспектор по охране окружающей среды.