дезертир, судЗ військової частини у Яворові дезертирував мешканець Волинської області. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Чоловік був зарахований на посаду гранатометника 2-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу 5-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону.  23 грудня 2014  року близько 22:00 обвинувачений самовільно залишив військову частину.

В судовому засіданні рядовий вину визнав повністю, щиро розкаявся та пояснив суду, що в цей період перебував за місцем свого проживання в с. Ворокомле Камінь-Каширського району Волинської області.

Яворівський  районний суд Львівської області визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.408 КК України, та призначив покарання у виді двох років 6 (шести) місяців позбавлення волі. Проте звільнив від відбування покарання, якщо він протягом однорічного іспитового строку не вчинить нового злочину.


С военной части в Яворове дезертировал житель Волынской области. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений.

Мужчина был зачислен на должность гранатометчика 2-го механизированного отделения 1-го механизированного взвода 5-й механизированной роты 2-го механизированного батальона. 23 декабря 2014 около 22:00 обвиняемый самовольно оставил воинскую часть.

В судебном заседании рядовой вину признал полностью, чистосердечно раскаялся и пояснил суду, что в этот период находился по месту своего жительства в с. Ворокомле Камень-Каширского района Волынской области.

Яворовский районный суд Львовской области признал его виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 1 ст.408 УК Украины, и назначил наказание в виде двух лет 6 месяцев лишения свободы. Однако освободил от отбывания наказания, если он в течение годичного испытательного срока не совершит нового преступления.