курение, депутат, Яворовский райсоветНа Яворівщині депутата селищної ради притягнули до адмінвідповідальності за куріння у забороненому місці. Про це повідомляє Yavir.net. 

За паління тютюнових виробів у забороненому місці депутата Краковецької селищної ради було притягнено до адміністративної відповідальності. 20 жовтня під час засідання сесії Яворівської районної ради, громадський активіст Юрій Кенцало зафіксував на відео, як депутат курив у забороненому для цього місці, а саме - перед входом до адмінбудівлі Яворівської районної ради.

В ході перевірки працівниками Яворівської поліції, депутата було притягнуто до адміністративної відповідальності, а саме складено постанову про адмінправопорушення, передбачене ст.175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях).


На Яворовщине депутата поселкового совета привлекли к административной ответственности за курение в запрещенном месте. Об этом сообщает Yavir.net

За курение табачных изделий в запрещенном месте депутат Краковецкий поселкового совета Владимир Мисик был привлечен к административной ответственности. 20 октября во время заседания сессии Яворовского районного совета, общественный активист Юрий Кенцало зафиксировал на видео, как депутат курил в запрещенном для этого месте, а именно - перед входом в админздание Яворовского районного совета.

В ходе проверки работниками Яворовского полиции, депутата привлекли к административной ответственности, а именно составлено постановление об административных правонарушениях, предусмотрено ст.175-1 Кодекса Украины об административных правонарушениях (курение табачных изделий в запрещенных местах).