Найбільше проблем у русі транспорту в місті сьогодні створюють ремонти двох львівських магістралей, що розпочались напередодні. Це відтинок вулиці Бандери — від Чупринки до Антоновича, та частина вулиці Шевченка — від Ярослава Мудрого до церкви Анни. Однак обидві ділянки мають намір закінчити вже до кінця цього року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Останніми днями Львовом стало важко їздити. Ви всі на мене злі. У місті багато корків. Я вас розумію, бо я теж в них стою. Для мене немає якихось окремих смуг чи кортежів із мигалками. Ми всі з вами хочемо їздити нормальними, рівними дорогами.

Сьогодні дві перекриті ділянки створюють найбільше проблем для трафіку. Це Бандери від Чупринки до Антоновича і Шевченка від церкви Анни до Ярослава Мудрого. Складні об'єкти, бо там міняємо не лише покриття, але й усі мережі, колектори на глибині до 12 метрів. Так от, ці два проекти плануємо закінчити до кінця року. І погодні умови на це не матимуть жодного впливу.

Так, є ще багато доріг, які потрібно відремонтувати в місті. Загалом ще 120 кілометрів. 310 км — вже зробили. Але це вже питання наступних років. Мусимо трохи потерпіти. Закінчимо до кінця року перекриті ділянки на Бандери і Шевченка, і будемо мати ще більше добрих доріг у Львові", — написав Андрій Садовий.