недострой, петиция, строительство, смерть, школьникМерію просять знести недобуд на вул. Тракт Глинянський, де наприкінці вересня загинув школяр. Відповідна петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

Автор петиції Андрій Федорович зазначає, що щороку ми спостерігаємо за трагічною статистикою нещасних випадків на цих недобудовах. Останній – 27 вересня, коли на недобудові на вул.Тракт Глинянський загинув підліток. Також весною 2016 року людина здійснила самогубство саме з цих недобудов.

"Дані недобудови були і є і, думаю, ще будуть місцем для зустрічі підлітків і проведення вільного часу, оскільки це екстрім, а в підлітковому віці хочеться екстріму", - наголошує він.

Оскільки дані недобудови були побудовані десятки років тому і не були належно законсервовані, то за краще для безпеки взагалі знести дані недобудови.

Разом з тим у Львові та околицях є нехватка землі для нового будівництва. Тому він пропонує розробити детальний план данного району з включенням нових житлових будинків, міні стадіонів, спортивних майданчиків, а також алей. Місто отримало б великі кошти від продажу ділянок, де зараз знаходяться недобудови. А львівяни отримали нове житло.


Мэрию просят снести недострой на ул. Тракт Глинянский, где в конце сентября погиб школьник. Соответствующая петиция зарегистрирована в Единой системе местных петиций. 

Автор петиции Андрей Федорович отмечает, что ежегодно мы наблюдаем за трагической статистикой несчастных случаев на этих недостроях. Последний - 27 сентября, когда на недострое на ул. Тракт Глинянський погиб подросток. Также весной 2016 человек совершил самоубийство именно с этих недостроев.

"Данные недострои были и есть и, думаю, еще будут местом для встречи подростков и проведения свободного времени, поскольку это экстрим, а в подростковом возрасте хочется экстрима", - отмечает он.

Поскольку данные недострои были построены десятки лет назад и не были должным образом законсервированы, то ради безопасности лучше вообще снести данные недостроя.

Вместе с тем во Львове и окрестностях есть нехватка земли для нового строительства. Поэтому он предлагает разработать детальный план данного района с включением новых жилых домов, мини стадионов, спортивных площадок, аллей. Город получил бы большие средства от продажи участков, где находятся недострои. А львовяне получили бы новое жилье.