улица, ремонтВідсьогодні для руху транспорту буде перекрито вулицю Поповича. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні, 2 жовтня, з 08.00 і до 22.00 20 жовтня 2019 року буде перекрито для руху транспорту на вул. Є. Поповича — на ділянці від вул. Є. Поповича, 13 до вул. Л. Мартовича.

Як зазначили у департаменті житлового господарства та інфраструктури міськради, на вказаній вулиці проводитимуть поточний ремонт дорожнього покриття. Роботи виконує ТзОВ "Інститут соціальних технологій".


С сегодняшнего дня для движения транспорта будет перекрыта улица Поповича. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

С сегодняшнего дня, 2 октября, с 08.00 и до 22.00 20 октября 2019 будет перекрыто для движения транспорта на ул. Е. Поповича - на участке от ул. Е. Поповича, 13 до ул. Л. Мартовича.

Как отметили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета, на указанной улице будут проводить текущий ремонт дорожного покрытия. Работы выполняет ООО "Институт социальных технологий".