флешмоб, Олимпиада2 жовтня, за рік до старту ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос-Айресі (Аргентина) у Львові відбудеться олімпійський флешмоб. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Акцію організовує Національний олімпійський комітет України, за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, управління молоді та спорту Львівської міської ради, та відділення НОК України у Львівській області. У флешмобі приймуть участь учні 8-10 класів загальноосвітніх шкіл міста. Також організатори запрошують долучитися мешканців міста та області.

Місце проведення: Львів, площа Ринок. Час: 15.00

Гарний настрій усім присутнім подарують черлідери команди Lemberg Angels.

Довідка SQ. Юнацькі Олімпійські ігри – найголовніший старт чотириріччя для юних атлетів світу віком від 15 до 18 років. У III літніх ЮОІ, які проходитимуть з 6 по 18 жовтня 2018 року, братимуть участь біля 4 тисяч спортсменів з 206 країн світу. До програми змагань окрім традиційних 28 видів спорту, включені і нові олімпійські – спортивні танці (брейк-данс), карате, спортивне скелелазіння, а також 3 неолімпійські – акробатична гімнастика, міні-футбол та баскетбол 3х3.


2 октября, за год до старта ІІІ летних Юношеских Олимпийских игр в Буэнос-Айресе (Аргентина) во Львове состоится олимпийский флешмоб. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Акцию организует Национальный олимпийский комитет Украины, при поддержке управления физической культуры и спорта Львовской облгосадминистрации, управления молодежи и спорта Львовского городского совета, и отделения НОК Украины во Львовской области. В флешмобе примут участие ученики 8-10 классов общеобразовательных школ города. Также организаторы приглашают присоединиться жителей города и области.

Место проведения: Площадь Рынок. Время: 15.00

Хорошее настроение всем присутствующим подарят черлидеры команды Lemberg Angels.

Справка SQ. Юношеские Олимпийские игры - главный старт четырехлетия для юных атлетов мира в возрасте от 15 до 18 лет. В III летних ЮОИ, которые будут проходить с 6 по 18 октября 2018 года, примут участие около 4 тысяч спортсменов из 206 стран мира. В программу соревнований помимо традиционных 28 видов спорта, включены и новые олимпийские - спортивные танцы (брейк-данс), каратэ, спортивное скалолазание, а также 3 неолимпийских - акробатическая гимнастика, мини-футбол и баскетбол 3х3.