младенец, ДТПВнаслідок автонаїзду на Радехівщині травмовано немовля. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 2 вересня, близько дев’ятої ранку на автодорозі Львів – Луцьк у селі Бабичі.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля Dacia Logan, 22-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де перебувала 26-річна місцева мешканка з однорічним сином, після чого, зачепивши дитячий візок, в’їхав в огорожу домогосподарства. Дитина випала з візка і отримала тілесні ушкодження, її госпіталізовано.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Вследствие автонаезда на Радеховщине травмирован младенец. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло сегодня, 2 сентября, около девяти утра на автодороге Львов - Луцк в селе Бабичи.

Как предварительно установили полицейские, водитель автомобиля Dacia Logan, 22-летний львовянин, не справился с управлением, выехал на обочину, где находилась 26-летняя местная жительница с годовалым сыном, после чего, задев коляску, въехал в ограждение домохозяйства . Ребенок выпал из коляски и получил телесные повреждения, его госпитализировали.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.