Сьогодні, 2 липня, до Хорватії з Львівщини вирушили 88 дітей з родин учасників бойових дій, у тому числі загиблих учасників бойових дій. Поїздка відбувається з ініціативи Посольства України в Республіці Хорватії та підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

З 3 по 13 липня діти відпочиватимуть на узбережжі Адріатичного моря, у курортному місті Трогір, у готелі «Медена». Під час перебування у Хорватії на дітей чекають цікаві екскурсії, спортивні розваги та незабутні враження.

Побажала діткам вдалого відпочинку начальник управління з питань сімейної політики та співпраці з громадськими середовищами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Уляна Дорош.

«Уже не вперше завдяки сприянню Посольства України в Республіці Хорватія маємо можливість оздоровити наших дітей за кордоном. Тішуся, що пандемія не стала на заваді, і сьогодні 88 маленьких жителів Львівської області із щасливими посмішками та відмінним настроєм вирушають на відпочинок», - зазначила вона.

Нагадаємо, 25 червня, до Львова з робочим візитом завітала Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Хорватія в Україні Аніца Джамич. Хорватська сторона допомогла організувати поїздку українських дітей з Львівщини для реабілітації до Республіки Хорватія.