У Львові тривають гідравлічні випробування теплових мереж. За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, станом на сьогодні за результатами гідравліки на теплових мережах ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго» виявлено 84 пориви і 112 дефектів. На деяких об’єктах теплопостачання гідравліка ще триває, а на інших розпочалися роботи з ліквідації виявлених поривів та пошкоджень.

«Гідравлічні випробування - це дуже важливий момент у роботі наших теплопостачальних підприємств, і від цього залежить майбутній опалювальний сезон. Так, кожного року, відповідно до правил експлуатації теплових мереж для підготовки до наступного опалювального сезону проводиться випробування обладнання і мереж підвищеним тиском. Цього року гідравлічні випробування ми розпочали 20 травня. Станом на сьогодні на теплових мережах ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго» виявлено 84 пориви і 112 дефектів. На деяких об’єктах теплопостачання гідравліка ще триває, а на інших розпочалися роботи з ліквідації виявлених поривів та пошкоджень», - розповіли у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, цього року вперше в час гідравлічних випробувань не припиняють подачу гарячої води до основних лікарень міста. Так, гаряча вода подається до 12 закладів охорони здоров’я.

Зокрема, гарячу воду отримує:

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова, вул. Миколайчука, 9,
Комунальна міська дитяча клінічна лікарня, вул. П. Орлика, 4,
Львівська обласна клінічна лікарня, вул. Некрасова, 4, 6, вул. Чернігівська, 7, Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи, вул. Івасюка, 31 м. Винники,
Львівський регіональний фтизіо-пульмунологічний лікувально-діагностичний центр, вул. Зелена, 477,
Міський комунальний клінічний пологовий будинок, вул. Мечникова, 8,
3-тя міська клінічна лікарня, вул. Рапопорта, 8,
7-ма міська клінічна лікарня, вул. Івасюка, 74 смт. Брюховичі,
Обласна дитяча клінічна лікарня Охматдит, вул. Лікарська, 2 смт.
Брюховичі, Львівська обласна дитяча клінічна лікарня Охматдит, вул. Лисенка, 31,
Львівський державний клінічний лікувально-діагностичний кардіологічний центр, вул. Кульпарківська, 35,
Львівський державний обласний клінічний перинатальний центр, вул. Дж. Вашингтона, 6.

Подачу гарячої води споживачам ЛМКП «Львівтеплоенерго» (житлові будинки) заплановано відновити орієнтовно з 21 червня 2021р.