самолет Львов-Стамбул, заминировалиЕкіпаж літака та більше двохсот пасажирів рейсу евакуйовані через повідомлення про замінування. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

“Сьогодні, 2 червня, близько 13.20 у Залізничний відділ поліції надійшла інформація від працівника Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького про те, що пасажирка рейсу "Львів-Стамбул", 54-річна киянка, під час посадки на рейс сказала, що на літаку є бомба", - йдеться у повідомленні.

Зараз експерти-вибухотехніки спільно з працівниками аеропорту проводять обстеження літака, на місці працює слідчо-оперативна група та працівники інших служб, що задіюються у подібних випадках. Екіпаж літака та більше сімдесяти пасажирів рейсу евакуйовані.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Экипаж самолета и более двухсот пассажиров рейса эвакуированы из-за сообщения о заминировании. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

"Сегодня, 2 июня, около 13.20 в Железнодорожный отдел полиции поступила информация от работника Международного аэропорта "Львов" имени Даниила Галицкого о том, что пассажирка рейса "Львов-Стамбул", 54-летняя киевлянка во время посадки на рейс сказала, что на самолете есть бомба", - говорится в сообщении.

Сейчас эксперты-взрывотехники совместно с работниками аэропорта проводят обследование самолета, на месте работает следственно-оперативная группа и работники других служб, которые задействуются в подобных случаях. Экипаж самолета и более семидесяти пассажиров рейса эвакуированы. Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.