польская семья, родственники, розыскПольська родина розшукує родичів на Львівщині, так, як зв'язок випадково було втрачено. Про це повідомляється у спільноті "Дрогобиччина на трибуні". 

Родичі, ймовірно, проживають у селі Соколя, Кам'янко-Буського р-ну: Михайло 55 років, Андрій 30 років, Іван 55 років, (вік приблизний).

"Прізвище - Buczynski (не знаю, як точно, українською). Їхній дідо - Francishek Buczynski був жонатий з українкою. Дуже прошу, будь ласка, всім, кому щось відомо, напишіть в приват або в коментарі. Дуже дякую!", - зазначає автор допису Світлана Ратич (‎Svitlana Ratych‎).


Польская семья разыскивает родственников во Львовской области, так как связь случайно была потеряна. Об этом сообщается в сообществе "Дрогобиччина на трибуне".

Родственники, вероятно, проживают в селе Сокол, Каменка-Бугского района: Михаил 55 лет, Андрей 30 лет, Иван 55 лет, (возраст примерный).

"Фамилия - Buczynski (не знаю, как точно, по-украински). Их дед - Francishek Buczynski был женат на украинке. Очень прошу, пожалуйста, всем, кому что-то известно, напишите в личку или в комментарии. Спасибо!", - отмечает автор сообщению Светлана Ратич (Svitlana Ratych).