Поліція Львівщини закликає водіїв неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху. Окремо звертаємось до мотоциклістів та водіїв інших двоколісних транспортних засобів - будьте обережними на дорогах. Не перевищуйте швидкості, дотримуйтесь правил обгону, акуратно маневруйте та обов’язково користуйтесь шоломами. Життя одне!

Обидві дорожньо-транспортних пригоди сталась 1 квітня. О 13.15 на вулиці Самбірській у місті Дрогобич зіткнулись автомобіль ВАЗ-21093, яким керував 35-річний місцевий мешканець та мотоцикл «Мустанг» під керуванням 77-річного водія, також жителя райцентру. Внаслідок зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, зокрема, перелом ноги, та був доставлений у лікарню.

Друга ДТП сталась о 20.30 неподалік одного з сіл Стрийського району. Попередньо встановлено, що 46-річний місцевий мешканець не впорався з керуванням мотоциклом «Мінськ», з’їхав у заповнений водою кювет, де втопився.

За фактами слідчі відкрили кримінальні провадження. Проводяться досудові розслідування, правоохоронці встановлюють обставини подій.